How far are you willing to run?

11 december 10.00 – LUCIALÖPNING

Varmt välkomna den 11 december kl. 10.00 för vår årliga lucia/provlöpning!

Vi samlas 09.45-09.55 för att dra en kort banbeskrivning samt lite presentation av staben, sedan springer vi i lugnt tempo runt banan som är 11.5km.

Det brukas automatiskt delas in i olika fartgrupper då de som tidigare har sprungit gärna springer lite före, men vi lämnar ingen ensam! Senaste åren har det kommit mellan 10 – 50 st lucialöpare, och nej, man behöver inte vara anmäld till loppet eller ens fundera på det men gärna ha sprungit ca 10km tidigare. Bjud in era vänner och kom!

Det här är ett tillfälle att springa en omtyckt bana och få chansen att träffa erfarna och nya ultralöpare samt kanske få lite mersmak och vilja vara pacer.

Efter varv 1 så bjuds det på kaffe/glögg/läsk och vatten samt pepparkakor och något godis. Därefter ger vi oss ut på varv 2! Samma här, ingen lämnas bakom utan vi ser till så att alla kommer runt. Även efter detta varv bjuds det på fika.

Varv 3 + är ett valfria varv men det brukar vara en handfull som fortsätter för att även uppleva banan i mörker då den är reflexmärkt.

Bilden nedan visar olika exempel på klädval, till höger är tävlingsledaren David.

Ensta Krog